joi, 5 ianuarie 2017

Idei pentru nunta

   

       Cel mai bun lucru care ti se poate intampla atunci cand se apropie marele eveniment, sau atunci cand vrei sa il  pregatesti din timp , este sa gasesti la un loc cat mai multe idei si sfaturi menite sa te ajute   la organizarea evenimentului tau.

      Plecand de la aceasta idee dorim  sa materializam in aceasta pagina, toate ideeile si persoanele cu care am intrat in contact, si pe acelea alaturi de care, pe viitor, vom duce la bun sfarsit proiecte si colaborari reusite.

      Fie ca vorbim de nunta, botez , majorate , petreceri private, etc … incepand de la planificarea evenimentuli, primul dans , calitatea imaginilor surprinse pe timpul evenimentului , calitatea decorurilor, personalul care serveste , calitatea muzicii , s.a.m.d ,toate adunate si amestecate cu grija, reprezinta reteta pentru un eveniment inedit sau catre unul nereusit.

       Consideram ca o persoana informata reprezinta o persoana puternica.

Servicii foto-video

  “Aici echipa Spune-DA. Acolo, cel/cea care cauta acea persoana care sa ii surprinda pana in cel mai mic detaliu emotiile din Ziua Cea Mare. Sigur te gandesti acum si cauti in tot site-ul toate motivele din lume pentru care sa iti lasi in mainile a trei baieti momentele pretioase. E obligatoriu sa intre in cadru toti prietenii, toate zambetele, soacra, colegii si tot alaiul. Fii fara grija! O sa ne urcam si in copac daca e musai sa prindem cadrul perfect.
Experienta avem destula. Sunt cativa ani de cand frigul nu strica pozele, ploile fac momentul de Oscar, iar 40 de grade afara inseamna adevarata arta.”




Planificare eveniment

Planificare, Organizare si Coordonare evenimente
Ospatari pentru evenimente
Locatii pentru evenimente : corturi, restaurante, locatii in aer liber


Decoratiuni din baloane

Bine ai venit in lumea minunata a baloanelor , asa am spus prima data cand am vazut ce se poate creea din baloane , baloanele cu heliu , baloanele cu aer ,decoratiunile cu baloane i-au atras pe cei mici dar si mari  intotdeuna in lumea lor fascinanta .
De aceea ne-am  decis sa va punem la dispozitie posibilitatea de a darui un buchet de baloane , de a putea avea frumusetea lor prin decoratiunile cu baloane  pe care vi le ofer si de a primi satisfactia de a vedea fericirea pe chipul dumneavoastra.
Facem cu placere chiar si 10 baloane daca atat va doriti.



Lectii de dans – Dansul mirilor

        Noi suntem instructorii tai de dans.  Ne place dansul si ne antrenam cat e ziua de lunga. Din primavara pana toamna invatam cupluri de nuntasi sa danseze iar din toamna pana-n vara predam cursuri de dans si participam la concursuri nationale de dans organizate de FRDS pe care din cand in cand le castigam.
Cumulata experienta noastra in dans depaseste 50 de ani. Iti vom impartasi cat mai mult din experienta noastra in sedintele cu tine.
Vino la noi si scapi de frica dansului. Te asteptam !

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu